استفاده از دستگاه شیشهشور برای خطوط تولید فرآوردههای کنسروی جهت پشتیبانی از تولید و مانع زدایی توسط اداره کل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی، اختیاری اعلام شد.
به گزارش کافه کشاورز در گفتگو با دبیر فدراسیون صنایع غذایی کشور، الزامی بودن استفاده از دستگاه شیشه شور موجب ایجاد مشکل در تولید و فعالیت واحدهای صنایع غذایی مربوطه شده بود که با پیگیریهای فدراسیون و توجه ویژه محمدحسین عزیزی – مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، طی نامهای، اختیاری شدن این مهم به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ، خدمات بهداشتی و درمانی کشور ارسال شده است.
محسن نقاشی ضمن تشکر و قدردانی از سازمان غذا و دارو بویژه اداره کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی در جهت حمایت از تولید،ابراز امیدواری کرد که در سال پشتیبانی و مانع زدایی از تولید، شاهد انجام چنین اقدامات موثر دیگری هم باشند.
در متن این نامه، دلایل عدم الزامی شدن دستگاه شیشه شور در خطوط تولید محصولات کنسروی، صرفه جویی در مصرف آب و جلوگیری از خشکسالی، آلودگی نقطهای ایجاد شده توسط قطرات آب باقیمانده در ظروف شیشهای بعد از شستشو، PH اسیدی محصولات کنسروی، شیرینک بودن پالتهای ظروف شیشهای و همچنین تکنولوژیهای نوین در خطوط تولید پیوسته محصولات کنسروی مطرح شده است.