جستجو
Close this search box.
دسته‌بندی مطلب

طرح بهبود تغذیه کارکنان و کارگران به صورت پایلوت در ساوه اجرا می‌شود

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 0 دقیقه

مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی شهرستان ساوه از اجرای طرح بهبود تغذیه کارکنان ادارات و کارگران شاغل در این شهرستان در راستای توجه به سلامت افراد در محیط کار خبر داد.

.

«مینا اسدی» روز چهارشنبه ، اظهار داشت: با توجه به ظرفیت‌های موجود در این شهرستان و فعالیت حدود ۶۰۰ واحد تولیدی، دانشکده علوم پزشکی ساوه به عنوان یکی از ۶ پایلوت کشوری برای اجرای طرح بهبود تغذیه کارکنان تعیین شد.

وی بیان کرد: این برنامه با هدف حفظ و ارتقای سلامت کارکنان و کارگران اجرایی خواهد شد و در این زمینه جلسات توجیهی با صاحبان صنایع به طور منظم برگزار می‌شود.

مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی شهرستان ساوه ادامه داد: امروز بیماری‌های غیرواگیر همچون دیابت، فشارخون، چاقی و اضافه وزن یکی از دلایل اصلی مرگ و میر است که برای جلوگیری از بروز این بیماری‌ها توجه به تغذیه سالم اهمیت بالایی دارد.

اسدی از اجرای برنامه‌های متعدد آموزشی و مداخله‌ای در این طرح خبر داد و گفت: طراحی سند در موضوع برقراری تغذیه سالم در محیط‌های کار به صورت یکپارچه باید در اولویت قرار گیرد و دستگاه های ذیربط نیز نسبت به این امر اهتمام ویژه داشته باشند.

مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی شهرستان ساوه عنوان کرد: با توجه به اینکه محیط کار محلی مناسب برای انجام مداخلات و برقراری تغذیه سالم است، ضرورت اجرای این طرح دوچندان می‌شود زیرا تغذیه ناسالم با خستگی و نداشتن بهره‌وری مناسب در نیروی انسانی ارتباط مستقیم دارد.

به گفته او، نخستین گام در اجرای طرح بهبود تغذیه کارکنان، معرفی تغذیه سالم و ارائه راهکارهای مناسب بر مبنای شناسایی نقاط قوت و ضعف محیط کار در زمینه تغذیه سالم است که نیازمند تعامل دستگاه‌های اجرایی مرتبط است.

اسدی گفت: انتظار داریم سازمان‌ها و بیمارستان‌های شهرستان به صورت داوطلبانه برای حفظ و ارتقای سلامت کارکنان و بیماران خود به این طرح بپیوندند.

در ساوه حدود ۱۲۰ شرکت تولیدی در زمینه صنایع غذایی و دارویی فعالیت می کنند و جمعیت کارگری این شهرستان نیز بیش از ۴۵ هزار نفر است.

تازه‌ترین مطالب
محبوب‌ترین مطالب
مستند زندگی مهندس امیررضا ثابت پی بنیانگذار گروه صنایع غذایی نامی نو

این مستند نگاهی نزدیک تر به زندگینامه مهندس امیررضا ثابت پی یکی از کارآفرینان ایرانی دارد که موفق شده چندین شکست پی در پی زندگی را با تدبیر و درایت تبدیل به پل پیروزی در صنعت کند. ثابت پی برای اولین بار غذای سرد را وارد صنعت غذای ایران کرد و با همین ایده موفق […]

چرا بهترین مشاوران و متخصصین وزیر شورای تشکلهای نمی باشد؟
دبیر فدراسیون تشکلهای صنایع غذایی کشاورزی ایران: چرا بهترین مشاوران و متخصصین وزیر شورای تشکلهای نمی باشد؟ معاون وزیر جهاد کشاورزی در دیدار با شورای مرکزی تشکلهای بخش کشاورزی گفت: تشکلهای باید در امور این بخش فعالتر باشند و در جهت مطالبات کشاورزان اقدام موثرتری داشته باشند .
جریان هایی ضد تولید به مراجع قضایی معرفی شوند

دبیر فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی کشاورزی ایران گفت: مسئولان زمینه‌های اجرای «جهش تولید ،پشتیبانی و مانع زدایی» را هر چه سریعتر به صورت انقلابی برای حمایت از تولید فراهم کنند و جریان‌های ضد تولید را به محاکم قضایی معرفی کنند. محسن نقاشی دبیر فدراسیون تشکلهای صنایع غذایی کشاورزی ایران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری […]

درگذشت رئیس هیات مدیره صنایع غذایی شامانا

درگذشت کارافرین ، رییس هیات مدیره شرکت صنایع غذایی شامانا روانشناد مهندس امید زاهدیان را به خانواده محترم ایشان ، پرسنل شریف شامانا ، صنایع غذایی کشور تسلیت عرض مینماییم محسن نقاشی ، امیر ثابت پی فدراسیون تشکلهای صنایع غذایی کشاورزی ایران