مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی شهرستان ساوه از اجرای طرح بهبود تغذیه کارکنان ادارات و کارگران شاغل در این شهرستان در راستای توجه به سلامت افراد در محیط کار خبر داد.
.
«مینا اسدی» روز چهارشنبه ، اظهار داشت: با توجه به ظرفیتهای موجود در این شهرستان و فعالیت حدود ۶۰۰ واحد تولیدی، دانشکده علوم پزشکی ساوه به عنوان یکی از ۶ پایلوت کشوری برای اجرای طرح بهبود تغذیه کارکنان تعیین شد.
وی بیان کرد: این برنامه با هدف حفظ و ارتقای سلامت کارکنان و کارگران اجرایی خواهد شد و در این زمینه جلسات توجیهی با صاحبان صنایع به طور منظم برگزار میشود.
مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی شهرستان ساوه ادامه داد: امروز بیماریهای غیرواگیر همچون دیابت، فشارخون، چاقی و اضافه وزن یکی از دلایل اصلی مرگ و میر است که برای جلوگیری از بروز این بیماریها توجه به تغذیه سالم اهمیت بالایی دارد.
اسدی از اجرای برنامههای متعدد آموزشی و مداخلهای در این طرح خبر داد و گفت: طراحی سند در موضوع برقراری تغذیه سالم در محیطهای کار به صورت یکپارچه باید در اولویت قرار گیرد و دستگاه های ذیربط نیز نسبت به این امر اهتمام ویژه داشته باشند.
مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی شهرستان ساوه عنوان کرد: با توجه به اینکه محیط کار محلی مناسب برای انجام مداخلات و برقراری تغذیه سالم است، ضرورت اجرای این طرح دوچندان میشود زیرا تغذیه ناسالم با خستگی و نداشتن بهرهوری مناسب در نیروی انسانی ارتباط مستقیم دارد.
به گفته او، نخستین گام در اجرای طرح بهبود تغذیه کارکنان، معرفی تغذیه سالم و ارائه راهکارهای مناسب بر مبنای شناسایی نقاط قوت و ضعف محیط کار در زمینه تغذیه سالم است که نیازمند تعامل دستگاههای اجرایی مرتبط است.
اسدی گفت: انتظار داریم سازمانها و بیمارستانهای شهرستان به صورت داوطلبانه برای حفظ و ارتقای سلامت کارکنان و بیماران خود به این طرح بپیوندند.
در ساوه حدود ۱۲۰ شرکت تولیدی در زمینه صنایع غذایی و دارویی فعالیت می کنند و جمعیت کارگری این شهرستان نیز بیش از ۴۵ هزار نفر است.