[box type=”shadow” align=”aligncenter” class=”” width=””]امـروزه یکـی از معضـلات و تهدیدهـای پیـشروی تحقـق امنیـت غذایـی در جوامـع بشـری، وجـود مقـدار نامتعـارف ضایعـات محصـولات کشـاورزی اسـت. سـالانه در جهـان حـدود ۴ میلیـارد تـن مـواد غذایـی تولیـد میگـردد کـه از ایـن مقـدار حـدود ۲/۱ تـا ۲ میلیـارد تـن تحـت شـرایط و روش هـای نامناسـب برداشـت، حمــل و نقــل، ذخیره ســازی، توزیــع و مصــرف تبدیــل بــه ضایعــات گردیــده و از دســترس مصرف کننــده خـارج می شـود.[/box]
[button color=”green” size=”medium” link=”http://fafitc.ir/wp-content/uploads/2021/07/9712.pdf” icon=”” target=”false”]دانلود فایل پیوست[/button]