دبیر فدراسیون تشکلهای صنایع غذایی کشاورزی ایران نوشته: به واحدهای تولیدی پیشنهاد میکنم “مرکز نوآوری” جدا از مرکز تحقیقات در کارخانه ایجاد کنند، به پرسنل بها دهند و مطمئن باشند کارگران ایدههای قابل توجهتری دارند.
مهندس محسن نقاشی دبیر فدراسیون تشکلهای صنایع غذایی کشاورزی ایران٬ در یادداشتی به مناسبت تشکیل نهاد «مرکز نواوری صنایع غذایی» خطاب به دست اندرکاران صنایع غذایی نوشته:
بخش خصوصی بهرغم ناملایمتها و سنگاندازیها باعث افتخارات قابل توجه ای در صنایع غذایی کشور بوده است. و اگر دولتها از طرحها و اندیشههای بخش خصوصی استفاده کنند مسلما اقتصاد کشور در جهت بهبود دگرگون خواهد شد.
حدود ۳۰ سال پیش آقای بهروز فروتن بنیان گذار صنایع غذایی بهروز، گفت: «برای پیشرفت و ارتقای وضعیت تولید به پرسنل کارخانه از کارگر و کارمند و مدیر اعلام کنید که هر کسی در جهت بهبود تولید، کیفیت و امور کارخانه هر طرحی در نظر دارد ارایه دهد و برای طرحهای موثر و مفید نیز مشوقهایی در نظر گرفته شود.» این ایده بهعنوان طرح “نوآوری” در کارخانه مطرح شد که بزرگترین تاثیرات آن در کارخانه ایجاد مشورت، اندیشیدن و همدلی بود. در آن موقعیت هر فردی اندیشهای داشت مطرح میکرد.
شاید باور نکنید که انگیزه و این پویندگی در کارگران خطوط تولید و پیشنهادهاشان بیشتر و منطقی تر از مدیران بود.
حال پس از ۳۰ سال خوشبختانه دفتر ریاست جمهوری اقدام به تاسیس نهاد “نوآوری صنایع غذایی” کرده است. این عمل دولت، اقدام بسیار خوبی است و ایکاش این اقدام در ۳۰ سال پیش در سطح کشور اجرایی میشد که مسلما تاثیرات مهمی نیز ذر پی داشت.
اکنون نیز به عنوان یکی از دست اندرکاتران صنایع غذایی (دبیر فدراسیون تشکلهای صنایع غذایی کشاورزی ایران) به کلیه واحدهای تولیدی پیشنهاد میکنم یک “مرکز نوآوری ” که بدون هزینه میباشد جدا از مرکز تحقیقات در کارخانه ایجاد کنند، به پرسنل بها دهند و مطمئن باشند کارگران که ساعتها با دستگاه کار میکنند و در بطن کار هستند حتما ایدههای قابل توجهتری دارند.
محسن نقاشی دبیر فدراسیون تشکلهای صنایع غذایی کشاورزی ایران