جستجو
Close this search box.
دسته‌بندی مطلب

در ۹ ماهه سال ۹۹ رخ داد؛ کاهش وزنی و ارزشی واردات نهاده های دامی

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 0 دقیقه

براساس آمار از فروردین تا پایان آذر ماه امسال واردات جو، کنجاله سویا، دانه سویا به لحاظ وزنی و ارزشی در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته روند کاهشی را تجربه کرده است.

در ۹ ماهه ابتدایی سال گذشته دو میلیون و ۵۱۱ هزار و ۶۶۹ تن جو به ارزش ۶۴۱ میلیون و ۷۹۲ هزار و ۳۱۰ دلار وارد کشور شد.

میزان واردات جو از ابتدای فروردین تا پایان آذر ماه سالجاری به یک میلیون و ۳۴۰ هزار و ۵۰۵ تن به ارزش ۳۲۶ میلیون و ۸۳۱ هزار و ۲۷۴ دلار رسید که در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته به لحاظ وزنی کاهش ۴۷ درصدی و به لحاظ ارزشی کاهش ۴۹ درصدی را نشان می‌دهد.
گفتنی است؛ در ۹ ماهه ابتدایی سال گذشته میزان واردات کنجاله سویا به یک میلیون و ۳۳۴ هزار و ۱۱۰ تن به ارزش ۵۸۸ میلیون و ۱۱۷ هزار و ۱۲۰ دلار رسید.

از ابتدای فروردین تا پایان آذر ماه سالجاری یک میلیون و ۱۰۳ هزار و ۸۰۸ تن کنجاله سویا به ارزش ۴۶۱ میلیون و ۷۴۶ هزار و ۲۸۰ دلار وارد کشور شده که در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته به لحاظ وزنی کاهش ۱۷ درصدی و به لحاظ ارزشی کاهش ۲۱ درصدی را نشان می‌دهد.

بر اساس این گزارش، در ۹ ماهه ابتدایی سال گذشته یک میلیون و ۸۷۴ هزار و ۹۱۰ تن دانه سویا به ارزش ۸۰۹ میلیون و ۷۶۰ هزار دلار وارد کشور شده است که در مقایسه با واردات یک میلیون و ۶۲۷ هزار و ۸۳ تنی دانه به ارزش ۷۷۳ میلیون و ۵۷ هزار و ۹۱۵ دلاری این محصول در دوره مشابه امسال به لحاظ وزنی کاهش ۱۳ درصدی و از نظر ارزشی کاهش ۵ درصدی را نشان می‌دهد.

از ابتدای فروردین تا انتهای آذر ماه سال گذشته ۶ میلیون و ۲۰۵ هزار و ۹۴۷ تن ذرت به ارزش یک میلیارد و ۵۲۸ میلیون و ۱۱۸ هزار و ۶۱۰ دلار وارد کشور شده است که در مقایسه با واردات ۷ میلیون و ۲۳۸ هزار و ۲۵ تنی ذرت به ارزش یک میلیارد و ۷۷۱ میلیون و ۵۵۴ هزار و ۵۶۳ دلاری این محصول در بازه زمانی مشابه امسال به لحاظ وزنی رشد ۱۷ درصدی و به لحاظ ارزشی رشد ۱۶ درصدی را نشان می‌دهد.

براساس این گزارش، از فروردین تا پایان آذر ماه سال گذشته در مجموع ۱۱ میلیون و ۹۲۶ هزار و ۶۳۶ تن ذرت، جو، کنجاله سویا و دانه سویا به ارزش سه میلیارد و ۵۶۷ میلیون و ۷۸۸ هزار و ۴۰ دلار وارد کشور شد که در مقایسه با واردات ۱۱ میلیون و ۳۰۹ هزار و ۴۲۱ تنی همین اقلام به ارزش سه میلیارد و ۳۳۳ میلیون و ۱۹۰ هزار و ۳۲ دلار در بازه زمانی مشابه به لحاظ وزنی کاهش ۵ درصدی و به لحاظ ارزشی کاهش ۷ درصدی را نشان می‌دهد.

تازه‌ترین مطالب
محبوب‌ترین مطالب
مستند زندگی مهندس امیررضا ثابت پی بنیانگذار گروه صنایع غذایی نامی نو

این مستند نگاهی نزدیک تر به زندگینامه مهندس امیررضا ثابت پی یکی از کارآفرینان ایرانی دارد که موفق شده چندین شکست پی در پی زندگی را با تدبیر و درایت تبدیل به پل پیروزی در صنعت کند. ثابت پی برای اولین بار غذای سرد را وارد صنعت غذای ایران کرد و با همین ایده موفق […]

چرا بهترین مشاوران و متخصصین وزیر شورای تشکلهای نمی باشد؟
دبیر فدراسیون تشکلهای صنایع غذایی کشاورزی ایران: چرا بهترین مشاوران و متخصصین وزیر شورای تشکلهای نمی باشد؟ معاون وزیر جهاد کشاورزی در دیدار با شورای مرکزی تشکلهای بخش کشاورزی گفت: تشکلهای باید در امور این بخش فعالتر باشند و در جهت مطالبات کشاورزان اقدام موثرتری داشته باشند .
جریان هایی ضد تولید به مراجع قضایی معرفی شوند

دبیر فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی کشاورزی ایران گفت: مسئولان زمینه‌های اجرای «جهش تولید ،پشتیبانی و مانع زدایی» را هر چه سریعتر به صورت انقلابی برای حمایت از تولید فراهم کنند و جریان‌های ضد تولید را به محاکم قضایی معرفی کنند. محسن نقاشی دبیر فدراسیون تشکلهای صنایع غذایی کشاورزی ایران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری […]

درگذشت رئیس هیات مدیره صنایع غذایی شامانا

درگذشت کارافرین ، رییس هیات مدیره شرکت صنایع غذایی شامانا روانشناد مهندس امید زاهدیان را به خانواده محترم ایشان ، پرسنل شریف شامانا ، صنایع غذایی کشور تسلیت عرض مینماییم محسن نقاشی ، امیر ثابت پی فدراسیون تشکلهای صنایع غذایی کشاورزی ایران