جستجو
Close this search box.
دسته‌بندی مطلب

مرکز نوآوری کشاورزی و صنایع غذایی بخش تعاون در آذربایجان شرقی راه اندازی شد

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 1 دقیقه

[box type=”shadow” align=”aligncenter” class=”” width=””]مدیر کل تعاون، کارو رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی از راه اندازی مرکز نوآوری کشاورزی و صنایع غذایی بخش تعاون در استان خبر داد.[/box]

حسین فتحی در جمع خبرنگاران گفت: همزمان با اولین نشست تخصصی بومی سازی فناوری‌های کشاورزی و صنایع غذایی نوین که با همکاری سازمان بسیج سازندگی، مرکز تحقیقات کشاورزی و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی در محل پردیس آموزشی و پژوهشی سعید آباد تبریز برگزار شد، پژوهشکده اکو اپوتیک ایران، صنایع غذایی مدرن کلنگ زنی شد.

وی با اشاره به اهداف راه اندازی این مرکز نوآور، افزود: مهم‌ترین هدف این مرکز، آشنایی مجموعه های نوآور، فناوری و دانش بنیان و سرمایه گذاران از ظرفیت های موجود و نیز فعالیت ها و برنامه های در دست اجرای حوزه کشاورزی و صنایع غذایی و نیز ایجاد ارتباط هدفمند میان سرمایه گذاران و ارگان های حمایتی و نوآوران در این عرصه و تسهیل در روند تولید انبوه است.

وی با معرفی مرکز نوآور تعاون منتا، گفت: منتا تسهیل گر و یا پلی است میان بخش تعاون شامل شرکت‌های تعاونی، اتاق تعاون و اتحادیه ها و زیست بوم نوآوری شامل پارک علم و فناوری ،مراکز نوآور و مراکز رشد، شتاب دهنده ها و استارتاپ ها است.

وی با تشریح وظایف و ماموریت‌های این مرکز، حمایت از طرح های پژوهشگران و محققان،ترویج و توسعه فرهنگ نوآوری و کارآفرینی به عنوان موتور محرکه توسعه و شناسایی و توانمند سازی متخصصین خلاق و نوآور و ارائه خدمات مشاوره ای به تعاونی ها و شرکت های نوآور و از طرفی کمک به شکل گیری شرکت های دانش بنیان و مراکز نوآوری و پیشرو بودن و ریسک کردن برای ارائه  راه حل های جدید برای مشتریان و نهایتا ارزیابی فن آوری جدید را از مهم ترین ماموریت های این مرکز عنوان کرد.

فتحی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورت ایجاد مراکز نوآور در بخش تعاون و بخش خصوصی، بیان کرد: تغییرات سریع در بازار ، محصولات ، قیمت و سلایق و انتظارات، ضرورت ایجاد این مراکز را دو چندان کرده است.

وی افزود: در سال گذشته ده‌ها شرکت یا از بین رفته و یا سهم خود را در بازار از دست داده است و از سویی بازار محصولات و خدمات شدیدا به سمت دیجیتالی شدن حرکت می کند که این ضرورت ایجاد مراکز نوآور در بخش های مختلف تعاونی و خصوصی را روشن می سازد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کارو رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی، در اولین نشست تخصصی بومی سازی فناوری‌های کشاورزی و صنایع غذایی نوین، کارگاه آموزشی حوزه کشاورزی برگزار و  نمایشگاه دائمی گلخانه‌های NFTوAFarm افتتاح شد و محل پژوهشکده اکو اپتیک ایران،صنایع غذایی مدرن  کلنگ زنی شد.

تازه‌ترین مطالب
محبوب‌ترین مطالب
مستند زندگی مهندس امیررضا ثابت پی بنیانگذار گروه صنایع غذایی نامی نو

این مستند نگاهی نزدیک تر به زندگینامه مهندس امیررضا ثابت پی یکی از کارآفرینان ایرانی دارد که موفق شده چندین شکست پی در پی زندگی را با تدبیر و درایت تبدیل به پل پیروزی در صنعت کند. ثابت پی برای اولین بار غذای سرد را وارد صنعت غذای ایران کرد و با همین ایده موفق […]

چرا بهترین مشاوران و متخصصین وزیر شورای تشکلهای نمی باشد؟
دبیر فدراسیون تشکلهای صنایع غذایی کشاورزی ایران: چرا بهترین مشاوران و متخصصین وزیر شورای تشکلهای نمی باشد؟ معاون وزیر جهاد کشاورزی در دیدار با شورای مرکزی تشکلهای بخش کشاورزی گفت: تشکلهای باید در امور این بخش فعالتر باشند و در جهت مطالبات کشاورزان اقدام موثرتری داشته باشند .
جریان هایی ضد تولید به مراجع قضایی معرفی شوند

دبیر فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی کشاورزی ایران گفت: مسئولان زمینه‌های اجرای «جهش تولید ،پشتیبانی و مانع زدایی» را هر چه سریعتر به صورت انقلابی برای حمایت از تولید فراهم کنند و جریان‌های ضد تولید را به محاکم قضایی معرفی کنند. محسن نقاشی دبیر فدراسیون تشکلهای صنایع غذایی کشاورزی ایران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری […]

درگذشت رئیس هیات مدیره صنایع غذایی شامانا

درگذشت کارافرین ، رییس هیات مدیره شرکت صنایع غذایی شامانا روانشناد مهندس امید زاهدیان را به خانواده محترم ایشان ، پرسنل شریف شامانا ، صنایع غذایی کشور تسلیت عرض مینماییم محسن نقاشی ، امیر ثابت پی فدراسیون تشکلهای صنایع غذایی کشاورزی ایران