قالب وردپرس دانلود آبجکت 3Dmax پرنده فناوری

نشریه موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در اسکوپوس نمایه شد

نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی در پایگاه اطلاعاتی Scopus در چارک چهارم (Q۴) نمایه شد.

نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی «Journal of Research and Innovation in Food Science and Technology» وابسته به مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، پس از فرآیند استانداردسازی و احراز شرایط لازم با ارزیابی‌های به عمل آمده، در پایگاه استنادی علمی اسکوپوس وابسته به انتشارات بین المللی الزویر، در چارک چهارم (Q۴) نمایه شد.

این نشریه در بسیاری از پایگاه‌های دیگر، نظیر Food Science and Technology Abstracts (FSTA)، American Chemical Society (CAS)، Directory of Open Access Journals (DOAJ)، Scientific Indexing Services (SIS)،Centre for Agriculture and Biosciences International (CABI)، EBSCO، Google Scholar، پایگاه‌ استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، پایگاه اطلاعات نشریات علمی کشور (Magiran)، پایگاه‌ اطلاعات جامع نشریات جهاد دانشگاهی (SID) و پایگاه اطلاعاتی سیویلیکا، نمایه و به صورت الکترونیکی منتشر می‌شود.
این فصلنامه علمی که از زمستان ۱۳۹۹ با همکاری انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند منتشر می شود تاکنون ۱۰ شماره به چاپ رسیده است و نسخه الکترونیکی آن روی سایت نشریه به نشانی http://journals.rifst.ac.ir/browse?_action=issue&lang=en در دسترس می باشد.

مطلب پیشنهادی

قیمت نهاده‌ها، باری بر دوش دامداران/ پای واردات را از روی گلوی تولید بردارید

تهیه نهاده و علوفه مورد نیاز دام مشکلی است که این روزها گریبان دامداران البرزی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *