کمیته حقوق اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی سازمان ملل متحد اهمیت بارز حق داشتن غذای مناسب برای بهره مندی از تمام حقوق بشری را تصدیق نموده است.
کمیته معتقد است که حق داشتن غذای کافی به این مسئله اشاره داردکه: «دسترسی کافی از لحاظ کمی و کیفی به مواد غذایی برای تامین نیازهای رژیمی هر فرد، باید عاری از مواد نامطلوب و با مقبولیت فرهنگی، به شیوه ای پایدار باشد و با سایر مزایایی حقوق بشری مداخله نداشته باشد».
کمیته حقوق کودک همچنین تعهد دولتها را برای اطمینان از دسترسی به مواد غذایی مناسب، متناسب با فرهنگ و ایمن برای مقابله با تمام اشکال سوء تغذیه تصدیق نمودند
.
[button color=”green” size=”medium” link=”http://fafitc.ir/wp-content/uploads/2021/04/9789241516648-per.pdf” icon=”” target=”false”]دانلود فایل کامل مقاله[/button]