قالب وردپرس دانلود آبجکت 3Dmax پرنده فناوری

توسعه تعاملات فدراسیون تشکل های صنایع غذایی با شبکه تعاونی ها و تشکل های کشاورزی برای حل مشکلات و تکمیل زنجیره تولید

 

نشست مشترک اعضای هیات مدیره فدراسیون تشکل های فدراسیون تشکل های صنایع غذایی، تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی با رئیس هیات مدیره و مدیر عامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با هدف ارتقا و توسعه ظرفیت های بازرگانی و حل مسائل و مشکلات این تشکل با حضور اعضای هیات مدیره، معاون امور فنی و بازرگانی، معاون توسعه تعاونیها، تشکل ها و نظام های بهره برداری و مدیرکل دفتر ساماندهی صنوف و تشکل های مردم نهاد سازمان در روز ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ در سالن جلسات سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران برگزار شد.

به گزارش پات، محور اصلی این نشست را ارائه رئوس چالش ها و مشکلات پیش روی توسعه فعالیت های فدراسیون تشکل های صنایع غذایی، تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی در بخش بازرگانی در حوزه های تعاملی با شرکت ها و بخش های تخصصی وزارت جهاد کشاورزی و تشکل ها تشکیل می داد که از سوی مهندس نقاشی دبیر اجرایی این فدراسیون و سایر اعضای هیات مدیره در این جلسه مطرح گردید. 

در ادامه نشست، مهندس طهماسبی رئیس هیات مدیره و مدیر عامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران ضمن اشاره به اهمیت تعامل فدراسیون صنایع غذایی کشور و شرکت های تحت پوشش آن با شبکه تعاونیها و اتحادیه ها و همبستگی تشکل ها با بخش خصوصی کارآفرین برای کمک به کشاورزانی که در بهترین وضعیت حداکثر یک بار در سال دارای گردش مالی هستند، در جهت ایجاد مشارکت در بازاریابی، افزایش امنیت غذایی جامعه و تسهیل و حمایت از بهره برداران، عقد قراردادهای حقوقی در معامله با بدنه بخش دولتی و نیز با تشکل ها، توسعه تجارت خارجی جدا از فعالیت های بورسی و مشارکت فدراسیون در حل انباشت فصلی محصولات و حضور در حل مسائلی از جمله مساله زعفران برای با هدف حمایت از کشاورزان و جلوگیری از افت قیمت به منظور هدایت خرید محصول در گستره صنایع غذایی کشور و فرآوری و تبدیل و صادرات ماده موثره زعفران، لزوم توسعه پشتوانه های بانکی، هدایت بازارهای مالی و سرمایه ای در حوزه های فعالیت های فدراسیون صنایع غذایی برای حل مشکلات تولید و بویژه تاکید و اصرار دائم در پیگیری های توسعه تعاملات این تشکل با سازمانها و نهادها تاکید نمود.

وی با اظهار اینکه صنایع غذایی کشور باید قوی باشد، تصریح کرد: شناسایی اراضی مستعد برای توسعه زیرساخت ها، سرمایه گذاری در قالب فعالیت هایی نظیر بورس و استارتاپ با تاکید بر برنامه ریزی های فدراسیون صنایع غذایی بر بهینه سازی زنجیره تامین محصولات غذایی شامل تولید، بسته‌‌‌بندی، حمل و نقل و توزیع در مورد هر محصول در تعامل با جهاد کشاورزی، شبکه تعاونی های تحت پوشش سازمان مرکزی تعاون روستایی و کشاورزان و توجه به تکمیل زنجیره ها نظیر عرضه و تولید محصولات در بدنه فدراسیون و انتقال مارکتینگ دارای اهمیت می باشد و لازم است مورد توجه فدراسیون قرار گیرد.

رئیس هیات مدیره و مدیر عامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در این نشست در خصوص تاکید و پیشنهاد فدراسیون صنایع غذایی کشور مبنی بر در اختیار داشتن شهرک صنایع غذایی و نمایشگاه دائمی صنایع غذایی در مناطق پیشنهادی، در طی جلسه با رایزنی های مستقیم با مدیران و مسئولین شرکت ها و سازمان ها همچون شرکت پشتیبانی امور دام، شرکت شهرک های کشاورزی، مجموعه فرودگاه بین المللی امام و شهرک آفتاب، سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین بر لزوم ادامه پیگیری ها توسط مجموعه فدراسیون تشکل های صنایع غذایی، تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی و معاونت توسعه تعاونی ها، تشکل ها و نظام های بهره برداری تصریح کرد.

در پایان این جلسه مقرر شد که جهت به ثمر نشستن اقدامات و تعاملات ایجاد شده تشکیل کارگروه توسعه صنایع غذایی در دفتر ساماندهی صنوف و تشکل های مردم نهاد سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران تشکیل گردد و اقدامات حمایتی و پیگیری لازم جهت تقویت تعاملات فدراسیون صنایع غذایی در حوزه های مطرح شده همچون زیرساخت ها، امور بانکی، مبادله و فرآوری کالا، ارتقاء ارزش افزوده محصولات با تاکید بر زعفران برای امر صادرات از سوی معاونت توسعه تعاونی ها، تشکل ها و نظام های بهره برداری و معاونت امور فنی و بازرگانی جهت نتیجه دهی سریع مورد اهتمام قرار گیرد.

در این جلسه همچنین مقرر گردید پیشنهادهای فنی و توجیهی فدراسیون صنایع غذایی کشور در خصوص احداث شهرک صنایع غذایی در مناطق حوزه فرودگاه بین المللی امام و همچنین پروژه شهر آفتاب و امکان یابی های در سطح استان های البرز، قم و قزوین ارائه و در کارگروه مورد بررسی و اتخاذ تصمیم شود.‍ در ضمن اقدام مقتضی از سوی معاونت امور فنی و بازرگانی سازمان برای ارائه لیست و فهرست محصولات کشاورزی در اختیار شبکه تعاونیها و تشکل های تحت پوشش سازمان در سطح استانهای مختلف به جهت فرآوری محصول یا صادرات آن بعمل آمده و هماهنگی لازم برای بهره بردای از آنها با فدراسیون بعمل آید.

حاضرین در جلسه از سوی فدراسیون تشکل های صنایع غذایی، تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی را آقایان محسن نقاشی مدیرعامل فدراسیون و مدیرعامل شرکت به سبز، امیر ثابت پی رئیس هیات مدیره فدراسیون و مدیرعامل گروه صنایع غذایی نامی نو، رسول قملاقی عضو هیات مدیره و مدیرعامل شرکت ماسیس، محمد فوزی عضو فدراسیون و مدیرعامل شرکت بروزرسان و جمشید کلانتر عضو فدراسیون و مدیرعامل شرکت سبزدانه تشکیل می دادند.

 

 

http://Www.Corc.ir

مطلب پیشنهادی

کاهش ۲۶ میلیارد متر مکعبی آب ورودی به سدهای کشور

تداوم روند کاهشی بارش‌ها نسبت به دوره مشابه دو سال اخیر اثر منفی خود را …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *