جستجو
Close this search box.

کافه مقالات

در این صفحه، ما تلاش می‌کنیم تا با ارائه مقالات معتبر و علمی، شما را به آخرین تحولات و دستاوردها در حوزه‌های مختلف صنایع غذایی و کشاورزی آشنا کنیم. هر مقاله‌ای که اینجا منتشر می‌شود با دقت انتخاب شده است تا به شما اطلاعات کاربردی و مفید را ارائه دهد و به دانش و مهارت‌های شما در این حوزه بیافزاید.

مرکز آموزش ما به عنوان منبعی معتبر و پویا در صنعت، متعهد به ارتقاء سطح آگاهی و دانش شما عزیزان است. با خواندن این مقالات، شما می‌توانید از تجربیات و تحقیقات جدید بهره‌مند شوید و در مسیر پیشرفت و توسعه حرفه‌ای خود گام بردارید. امیدواریم که این مقالات برای شما الهام‌بخش و آموزنده باشند و بتوانند در راستای اهداف شما در حوزه‌های صنایع غذایی و کشاورزی یاری‌گر باشند.


اگر مقاله‌ای نوشتید که احساس می‌کنید می‌تواند در این بخش از آن یاد شود و به انتشار گذاشته شود، از طریق فرم زیر، مطلب خود را ارسال کنید تا تیم پشتیبانی ما آن را بررسی و منتشر کند.

اهمیت سرمایه گذاری در صنایع غذایی و تأثیر آن در محیط کسب و کار

صنایع غذایی در ایجاد اشتغال و ارز افزوده از ضریب تکاثر بالایی برخوردارند که در افزایش درآمد، کاهش ضایعات، ارتقاء کیفیت محصولات تولیدی، تحریک افزایش تقاضا برای محصولات کشاورزی، حضور در بازارهای جهانی و رونق کسب و کار اثر گذارند.

چشم انداز بازار های کالا ; شوک های قیمت مواد غذایی:کانال ها و پیامد ها

این گزارش، بیان میدارد که قیمت بیشتر کالاها در سه ماهه اول سال ۲۰۱۹ پس از کاهشی که در سال گذشته تجربه نمودند، افزایش یافته است. کاهش تولیدات اوپک، قیمت انرژی را متفاوت و بهای نفت را افزایش داده، این درحالی است که رکود در صادرات گاز شیل ایاالت متحده باعث کاهش قیمتهای گاز طبیعی و به طور غیرمستقیم قیمتهای زغال سنگ شده است. قیمت فلزات و مواد معدنی با توجه به کاهش در سه ماهه آخر سال ۲۰۱۸ با توجه به بهبود چشم اندازهای رشد چین و تنگناهای عرضه، بیشترین افزایش را یافته، قیمت محصوالت کشاورزی نیز به طور متوسط در سهماهه اول، با توجه به انتظار کشت کمتر، با افزایش همراه بوده است.

ضرورت و نقش آموزش در بهسازی نیروی انسانی و توسعه در هزاره سوم

رسیدن به اهداف سازمان بستگی به توانایی کارکنان در انجام وظایف محوله و انظباق با محیط متغیر دارد. اجرای آموزش و بهسازی نیروی انسانی سبب می شود تا افراد بتوانند متناسب با تغییرات سازمانی و محیط ، بطور مؤثر فعالیتهایشان را ادامه داده و بر کارایی خود بیفزایند. بنابراین آموزش و بهسازی ، کوشش مداوم و برنامه ریزی شده به وسیله مدیریت برای بهبود سطوح شایستگی کارکنان و عملکرد سازمانی است.

انواع آموزش در سازمان

آموزش در هر سازمانی می تواند به دو صورت انجام شود :

  1. آموزش قبل از خدمت
  2. آموزش ضمن خدمت
آموزش و توسعه منابع انسانی در سازمان

هر سازمانی به افراد آموزش دیده و متخصص که یکی از مؤثرترین عوامل در توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی هر کشور به شمار می رود نیاز دارد تا مأموریت خود را به اتمام برساند.

ارسال مطلب

از شما دعوت می‌کنیم تا دانش و تجربیات خود را با جامعه ما به اشتراک بگذارید. اگر شما نیز مقالات، مطالب علمی و یا تحقیقات مرتبط با صنایع غذایی و کشاورزی دارید، خوشحال می‌شویم که آنها را از طریق فرم زیر با ما به اشتراک بگذارید. با ارسال مطالب خود، به گسترش دانش و افزایش کیفیت محتوای آموزشی وب‌سایت ما کمک کنید.

مشارکت شما در این بخش نه تنها به ما یاری می‌دهد، بلکه می‌تواند برای سایر کاربران نیز الهام‌بخش و آموزنده باشد. از شما سپاسگزاریم که با ارائه مطالب ارزشمند خود، به رشد و توسعه جامعه علمی ما کمک می‌کنید. منتظر دریافت مقالات و نوشته‌های شما هستیم.

فرم ارسال مطلب