جستجو
Close this search box.
دسته‌بندی مطلب

به پرسنل بها دهید و مطمئن باشند کارگران ایده‌های قابل توجهی دارند

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 0 دقیقه

دبیر فدراسیون تشکلهای صنایع غذایی کشاورزی ایران نوشته: به واحدهای تولیدی پیشنهاد میکنم “مرکز نوآوری” جدا از مرکز تحقیقات در کارخانه ایجاد کنند، به پرسنل بها دهند و مطمئن باشند کارگران ایده‌های قابل توجه‌تری دارند.

مهندس محسن نقاشی دبیر فدراسیون تشکلهای صنایع غذایی کشاورزی ایران٬ در یادداشتی به مناسبت تشکیل نهاد «مرکز نواوری صنایع غذایی» خطاب به دست اندرکاران صنایع غذایی نوشته:
بخش خصوصی به‌رغم ناملایمت‌ها و سنگ‌اندازیها باعث افتخارات قابل توجه ای در صنایع غذایی کشور بوده است. و اگر دولتها از طرحها و اندیشه‌های بخش خصوصی استفاده کنند مسلما اقتصاد کشور در جهت بهبود دگرگون خواهد شد.
حدود ۳۰ سال پیش آقای بهروز فروتن بنیان گذار صنایع غذایی بهروز، گفت: «برای پیشرفت و ارتقای وضعیت تولید به  پرسنل کارخانه از کارگر و کارمند و مدیر اعلام کنید که هر کسی در جهت بهبود  تولید، کیفیت و امور کارخانه هر  طرحی در نظر دارد ارایه دهد و برای  طرحهای موثر و  مفید نیز مشوقهایی در نظر گرفته شود.» این ایده به‌عنوان طرح “نوآوری” در کارخانه مطرح شد که بزرگترین تاثیرات آن در کارخانه ایجاد مشورت، اندیشیدن و  همدلی بود. در آن موقعیت هر فردی اندیشه‌ای داشت مطرح میکرد.
شاید باور نکنید که انگیزه و این پویندگی در کارگران خطوط تولید و پیشنهادهاشان بیشتر و منطقی تر از مدیران بود.
حال پس از ۳۰ سال خوشبختانه دفتر ریاست جمهوری اقدام به تاسیس نهاد “نوآوری صنایع غذایی” کرده است. این عمل دولت، اقدام بسیار خوبی است و ایکاش این اقدام در ۳۰ سال پیش در سطح کشور اجرایی میشد که مسلما تاثیرات مهمی نیز ذر پی داشت.
اکنون نیز به عنوان یکی از دست اندرکاتران صنایع غذایی (دبیر فدراسیون تشکلهای صنایع غذایی کشاورزی ایران) به کلیه واحدهای تولیدی پیشنهاد میکنم یک  “مرکز نوآوری ” که بدون هزینه میباشد جدا از مرکز تحقیقات در کارخانه ایجاد کنند، به پرسنل بها دهند و مطمئن باشند کارگران که ساعت‌ها با دستگاه کار میکنند و در بطن کار هستند حتما ایده‌های قابل توجه‌تری دارند.
محسن نقاشی دبیر فدراسیون تشکلهای صنایع غذایی کشاورزی ایران
تازه‌ترین مطالب
محبوب‌ترین مطالب
مستند زندگی مهندس امیررضا ثابت پی بنیانگذار گروه صنایع غذایی نامی نو

این مستند نگاهی نزدیک تر به زندگینامه مهندس امیررضا ثابت پی یکی از کارآفرینان ایرانی دارد که موفق شده چندین شکست پی در پی زندگی را با تدبیر و درایت تبدیل به پل پیروزی در صنعت کند. ثابت پی برای اولین بار غذای سرد را وارد صنعت غذای ایران کرد و با همین ایده موفق […]

چرا بهترین مشاوران و متخصصین وزیر شورای تشکلهای نمی باشد؟
دبیر فدراسیون تشکلهای صنایع غذایی کشاورزی ایران: چرا بهترین مشاوران و متخصصین وزیر شورای تشکلهای نمی باشد؟ معاون وزیر جهاد کشاورزی در دیدار با شورای مرکزی تشکلهای بخش کشاورزی گفت: تشکلهای باید در امور این بخش فعالتر باشند و در جهت مطالبات کشاورزان اقدام موثرتری داشته باشند .
جریان هایی ضد تولید به مراجع قضایی معرفی شوند

دبیر فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی کشاورزی ایران گفت: مسئولان زمینه‌های اجرای «جهش تولید ،پشتیبانی و مانع زدایی» را هر چه سریعتر به صورت انقلابی برای حمایت از تولید فراهم کنند و جریان‌های ضد تولید را به محاکم قضایی معرفی کنند. محسن نقاشی دبیر فدراسیون تشکلهای صنایع غذایی کشاورزی ایران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری […]

درگذشت رئیس هیات مدیره صنایع غذایی شامانا

درگذشت کارافرین ، رییس هیات مدیره شرکت صنایع غذایی شامانا روانشناد مهندس امید زاهدیان را به خانواده محترم ایشان ، پرسنل شریف شامانا ، صنایع غذایی کشور تسلیت عرض مینماییم محسن نقاشی ، امیر ثابت پی فدراسیون تشکلهای صنایع غذایی کشاورزی ایران