جستجو
Close this search box.
دسته‌بندی مطلب

برزیل به بازار ۱.۱۷ تریلیون دلاری غذای حلال چشم دوخته است

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

[box type=”shadow” align=”aligncenter” class=”” width=””]معاون وزیر کشاورزی برزیل از تمایل این کشور به افزایش صادرات محصولات کشاورزی خود به کشورهای اسلامی از جمله ایران خبر داد.[/box]

به نقل از رویترز ، فلاویو بتارلو ، معاون تجارت وزارت کشاورزی برزیل، تاکید کرد این کشور که بزرگترین صادرکننده مواد غذایی مانند قهوه و سویا در جهان است، تمایل به افزایش صادرات محصولات کشاورزی خود به کشورهای اسلامی دارد.

بتارلو روز دوشنبه در یک همایش تجاری در سائوپائولو تاکید کرد که برزیل در حال مذاکره با اندونزی، لبنان و مراکش برای دسترسی به بازارهای آنها و فروش محصولات کشاورزی به غیر از ذرت، گوشت گاو، مرغ و شکر خام است.

بتارلو در ادامه افزود: یک نگرانی درباره انواع محصولات صادراتی و مقصد آن ها وجود دارد.

بر اساس داده های جمع آوری شده توسط اتاق بازرگانی برزیل و کشورهای عربی، سازمان همکاری اسلامی (OIC) که شامل ۵۷ عضو است، ۱۹۰٫۵ میلیارد دلار اقلام غذایی از جمله گندم، ذرت، شکر، برنج، شیر و محصولات لبنی در سال ۲۰۲۰ وارد کرده است. برزیل ۱۴٫۱ میلیارد دلار یا حدود ۷٫۵ درصد از آن را به خود اختصاص داده است.

بتارلو تاکید کرد که تنها پنج کشور عضو این سازمان یعنی ترکیه، ایران، اندونزی، عربستان سعودی و بنگلادش حدود ۵۰ درصد از صادرات کشاورزی برزیل را وارد می کنند.

وی با اشاره به صادرات مواد غذایی گفت: چین شریک اصلی تجاری ما است و سهم ما در بازار چین ۲۱ درصد است. ما می دانیم که زمینه برای گسترش تجارت در کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی و جهان اسلام وجود دارد.

بر اساس این گزارش، تمایل دولت برزیل به مذاکره نشان دهنده تلاش این کشور برای افزایش سهم خود از تجارت جهانی غذا است.

این کشور در حال حاضر بزرگترین صادر کننده و تولید کننده گوشت های حلال از جمله گوشت گاو و مرغ است که مطابق با رژیم غذایی مسلمانان تهیه می شود.

بر اساس داده های دولتی گردآوری شده توسط گروه های صنعتی Abiec و ABPA، صادرات گوشت گاو و مرغ حلال برزیل در سال گذشته مجموعاً ۴٫۷ میلیارد دلار بوده است.

در این گزارش آمده است که مسلمانان در سال ۲۰۱۹ حدود ۱٫۱۷ تریلیون دلار برای خرید مواد غذایی هزینه کردند. بر اساس این گزارش، پیش بینی می شود تا سال ۲۰۲۴، هزینه مسلمانان برای مواد غذایی به ۱٫۳۸ تریلیون دلار برسد.

تازه‌ترین مطالب
محبوب‌ترین مطالب
مستند زندگی مهندس امیررضا ثابت پی بنیانگذار گروه صنایع غذایی نامی نو

این مستند نگاهی نزدیک تر به زندگینامه مهندس امیررضا ثابت پی یکی از کارآفرینان ایرانی دارد که موفق شده چندین شکست پی در پی زندگی را با تدبیر و درایت تبدیل به پل پیروزی در صنعت کند. ثابت پی برای اولین بار غذای سرد را وارد صنعت غذای ایران کرد و با همین ایده موفق […]

چرا بهترین مشاوران و متخصصین وزیر شورای تشکلهای نمی باشد؟
دبیر فدراسیون تشکلهای صنایع غذایی کشاورزی ایران: چرا بهترین مشاوران و متخصصین وزیر شورای تشکلهای نمی باشد؟ معاون وزیر جهاد کشاورزی در دیدار با شورای مرکزی تشکلهای بخش کشاورزی گفت: تشکلهای باید در امور این بخش فعالتر باشند و در جهت مطالبات کشاورزان اقدام موثرتری داشته باشند .
جریان هایی ضد تولید به مراجع قضایی معرفی شوند

دبیر فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی کشاورزی ایران گفت: مسئولان زمینه‌های اجرای «جهش تولید ،پشتیبانی و مانع زدایی» را هر چه سریعتر به صورت انقلابی برای حمایت از تولید فراهم کنند و جریان‌های ضد تولید را به محاکم قضایی معرفی کنند. محسن نقاشی دبیر فدراسیون تشکلهای صنایع غذایی کشاورزی ایران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری […]

درگذشت رئیس هیات مدیره صنایع غذایی شامانا

درگذشت کارافرین ، رییس هیات مدیره شرکت صنایع غذایی شامانا روانشناد مهندس امید زاهدیان را به خانواده محترم ایشان ، پرسنل شریف شامانا ، صنایع غذایی کشور تسلیت عرض مینماییم محسن نقاشی ، امیر ثابت پی فدراسیون تشکلهای صنایع غذایی کشاورزی ایران